CVM ontzorgt op het gebied van beheer en verhuur van jouw vastgoed portefeuille. Voor deze werkzaamheden zijn een aantal doelen opgesteld. Zo streven wij naar een comfortabele evenals persoonlijke relatie met jou of jouw verhuurders, zijn wij actief in de communicatie en beheersen wij diverse specialismen welke dagelijks worden ingezet bij het vervullen van de services. Werkzaamheden om van jouw vastgoed onze zorg te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze eigenschappen een uitstekende service kunnen bieden.

Advies

Nieuw in het vastgoed of wil jij je kennis bijspijkeren of vergroten betreft je vastgoed portefeuille? CVM gaat graag met jou in gesprek om samen een passend plan te maken en deze uit te voeren. Vraag nu vrijblijvend een eerste contactmoment aan en kom er achter wat CVM voor jou kan betekenen.

Verhuur

Ben jij zoekende naar een woning? CVM biedt de mogelijkheid om je in te schrijven in een eigen beheerde lijst waardoor we sneller en persoonlijker contact op kunnen nemen, mochten onze partners een vrije woning aanbieden.

Beheer

Ben jij geïnteresseerd in het (volledig) uitbesteden van het beheer van jouw vastgoed? CVM heeft met een eigen technische staf en groot netwerk aan specialisten de kennis in huis om veel voorkomende problemen accuraat en snel op te lossen.​​ Ook het financiële aspect kan, wanneer gewenst, worden beheert. ​

Onderhoud

Het team van CVM beheerst diverse specialismen welke dagelijks worden ingezet bij het vervullen van de services. Daarnaast is er een breed en goed onderhouden netwerk dat kan worden ingezet wanneer nodig.

Ontzorgt op het gebied van beheer en verhuur van jouw vastgoed portefeuille.

MENU
NL