Ben jij geïnteresseerd in het (volledig) uitbesteden van het beheer van jouw vastgoed? CVM heeft met een eigen technische staf en groot netwerk aan specialisten de kennis in huis om veel voorkomende problemen accuraat en snel op te lossen.​​ Ook het financiële aspect kan, wanneer gewenst, worden beheert.

Technisch beheer

In het technische beheer van een pand gaat al snel veel kostbare tijd zitten. Het (technisch) onderhoud van een pand, het coördineren van werkzaamheden of adequaat reageren bij klachten. CVM heeft met een eigen technische staf en groot netwerk aan specialisten de kennis in huis om veel voorkomende problemen accuraat en snel op te lossen.

Full Service Beheer​

Ben jij geïnteresseerd in het volledig uitbesteden van jouw vastgoed? CVM biedt jou deze mogelijkheid met eigen technische staf en specialisten op het gebied van marketing en communicatie. Wij zorgen dat de huur wordt betaald, doen de huuradministratie, adviseren verhuurders over marktconforme huurprijzen en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door.

Ontzorgt op het gebied van beheer en verhuur van jouw vastgoed portefeuille.

MENU
NL